Woca dealers Parket Onderhoud Service en Baltussen Parket

baltussen-logoBij Parket Onderhoud Service kunnen klanten al jaren, eenvoudig en snel, Woca onderhoud producten besteld worden.

In 2014 zijn Parket Onderhoud Service en Baltussen Parket gefuseerd, waardoor klanten nog beter bediend kunnen worden. Naast het leveren van onderhoudsproducten kunnen klanten tegenwoordig ook bij Baltussen Parket terecht voor het leggen van vloeren en de onderhoudsproducten in de Baltussen Parket webshop.

Voorbeelden van vloeren die gelegd worden door Baltussen Parket zijn: Bolefloor vloeren, Grigio vloeren, Schadeherstel Parketvloeren, Mozaïek vloeren, Kleurolie Eiken, Gerookte Eiken Houten Vloer, Geschilderde Houten Vloeren, Verouderd Eiken Parketvloer, Hongaarse Punt Vloeren, Visgraat Vloeren, Brede Eiken Planken Vloeren.

Bekijk nu de vernieuwde website!

Tips voor het onderhouden/reinigen van eiken vloeren

Heeft u problemen met het onderhouden en reinigen van uw eiken vloer? Hier vindt u enkele handige tips voor het schoonmaken en -houden ervan. Daarnaast bieden we u inzicht in wat u beter niet kunt doen.
Continue reading Tips voor het onderhouden/reinigen van eiken vloeren

Woca swepmop, een speciaal ontwikkeld product door Woca

De Woca Swepmop

De Woca Swepmop is een speciaal ontwikkeld product door Woca. Hiermee kunt u op de juiste manier uw Woca natuurzeep in te masseren. Omdat de swepmop katoenen vezels bevat, wordt de zeep evenredig en goed verdeeld.  De swepmop heeft een speciaal aluminiumsteel die eenvoudig in de hand ligt. Door het wringsysteem krijgt u geen vieze of natte handen tijdens het uitwringen van de Woca Swepmop.

Hoe te spoelen en te wringen met de Woca swepmop

–           Spoelen

 1. De steel op de bodem van de emmer van de swepmop laten rusten. Spoel vervolgens de mop uit. Dit doet u door de onderste handgreep op en neer te bewegen.
 2. De onderste handgreep vasthouden en daarna de swepmop uit de emmer tillen.

 

 


–           Wringen

 1. Wanneer u de swepmop gaat wringen, houdt het dan vast aan de onderste handgreep.
 2. Pak de bovenste handgreep en draai vervolgens beide handgrepen tegen elkaar. Dit om overtollige water uit te wringen.
 3. De bovenste handgreep loslaten om de swepmop te laten ontspannen.

 

 

Moppen met de swepmop

 1. Houd de swepmop beet aan de onderste handgreep. Laat de bovenste handgreep vervolgens los. Nu hangen de draden van de swepmop recht.
 2. De onderste handgreep rustig en helemaal naar beneden laten zakken.
 3. Nu hangt de swepmop in model.
 4. Draai de swepmop rond, zwevend in de lucht. Dit doet u door de middenstang vast te houden en dan te draaien.
 5. Le gde swepmop neer wanneer de swepmop volledig is uitgewaaierd. Dit kunt u oefenen.
 6.  Beweeg de swepmop links en rechts. Maak een zigzaggende beweging over de vloer en loop rustig achteruit.