Woca Exterior Cleaner ter bescherming van uw meubilair buitenshuis

Woca Exterior Cleaner
Woca Exterior Cleaner

Het toepassen van Woca Exterior Cleaner
Woca Exterior Cleaner wordt gebruikt voor het reinigen van houten oppervlaktes zoals terrassen, tuinmeubilair, schuttingen, etc. Het verwijdert algengroei en mos. Tegelijkertijd beschermt het tegen nieuwe aangroei. Woca terrasreiniger is ook geschikt voor meubels, beton tegels, etc. De reiniger kan handmatig aangebracht worden of machinaal (eenschijfsmachine).

Het eindesultaat van Woca Exterior Cleaner
Het resultaat van de Woca Exterior Cleaner zit in het oppervlak. Deze wordt namelijk volledig gereinigd. Daarnaast verwijdert de terrasreiniger groene aanslag en vuil.

Gebruiksaanwijzing van Woca Exterior Cleaner
De Woca terrasreiniger dient op kletsnat hout aangebracht te worden met een brede borstel of kwast. Vervolgens dient u het oppervlak te schrobben met een half harde nylon borstel. Hiermee wordt het vuil en groene aanslag verwijderd.

Nabehandeling van vloeren behandeld met Woca Exterior Cleaner
Het gereinigde oppervlak kan nabehandeld worden met Exterior Oil Exclusive. Hiermee wordt een duurzaam effect bereikt.

Reiniging en onderhoud
Indien u het noodzakelijk acht, kunt u het reinigen met Exterior Cleaner en vervolgens oliën met Exterior Oil.

Benodigde gereedschappen
De volgende gereedschappen worden gebruikt tijdens het toepassen van de Woca terrasreiniger: half harde nylon borstel, plastic emmer, tuinslang voor het spoelen en een pompspray.

De Woca Exterior Cleaner kan zowel machinaal (eenschijfsmachine) als handmatig gereinigd worden. Na gebruik van de gereedschappen altijd reinigen met water en zeep.

  1. Maak de oppervlakte kletsnat met water. Gebruik indien mogelijk een tuinslang.
  2. De Woca Exterior Cleaner met water mengen in een verhouding van 1:2. Breng vervolgens de oplossing aan met een harde nylon borstel of pompspray. Bij extreme vervuiling kunt u de Exterior Cleaner onverdund gebruiken.
  3. Schrob het hout in de lengterichting met de nylon borstel totdat het schoon lijkt. Indien nodig kunt u de behandeling herhalen.
  4. Het oppervlak dient na het reinigen onmiddellijk nagespoeld te worden met water.
  5. Het gebruikte gereedschap reinigen met water.
  6. Laat het hout opdrogen voor ongeveer 24 uur. Voor een aansluitende oliebehandeling moet het hout volledig droog zijn. Openstaande houtvezels kunt u verwijderen met schuurpapier.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *