Woca Onderhoudspasta voor het verversen van uw geoliede houten vloeren

Woca Onderhoudspasta
Woca Onderhoudspasta

Informatie van Woca onderhoudspasta

Woca onderhoudspasta is een pasta die wordt gebruikt voor het verversen van uw geoliede houten vloeren. Deze pasta is geschikt voor alle modellen, inclusief UV-geoliede vloeren ,fabrieksmatig geoliede vloeren en hardwax geoliede vloeren.

De Woca onderhoudspasta geeft het hout zowel effectieve bescherming als een prachtig oppervlak met een warme gloed. Het beschermt het bovenste poriënstelsel. Daarnaast zorgt het voor een bijzonder goede verzadiging.

Om de bescherming en de gloed optimaal te behouden dient de behandeling één keer per jaar herhaald te worden. Nieuwe fabrieksmatig geoliede vloeren moeten na het leggen eenmaal afgewerkt worden met Woca onderhoudspasta.

De Woca onderhoudspasta is niet geschikt voor vloeren met boenwas.

Het toepassen van Woca onderhoudspasta

Voor het starten van de behandeling de vloer grondig reinigen met Woca Intensiefreiniger. Na de schoonmaak moet de vloer vier tot acht uur opdrogen. De vloer dient volledig droog te zijn!

  1. De tweede stap is het aanbrengen van een dunne streep onderhoudspasta op de vloer. Verdeel de onderhoudspasta met een katoenen doek of een polijstpad. Gebruik hierbij een polijstmachine om de pasta op grotere oppervlakken te kunnen verdelen.
  2. De onderhoudspasta dient gelijkmatig aangebracht te worden op het hout. Polijst het hout totdat het een zijdemat uiterlijk vertoont en verzadigd eruit ziet. Indien nodig meer pasta aanbrengen. Als een uiterst mat oppervlak vereist is, gebruik dan katoenen doeken onder de polijstpad.
  3. Vervolgens dient het oppervlak vier uur te rusten.
  4. De vloer mag niet in aanraking komen met water 48 uur na de behandeling.
  5. Gebruikte gereedschap schoonmaken met Woca olieverdunner. (Let op: dit is belangrijk in verband met gevaar voor zelfontbranding!

Let op:

Pads en katoenen doeken na gebruik goed uitspoelen in water en vervolgens in de open lucht laten drogen. U kunt het ook kletsnat in een plastic zak opbergen en weggooien. Dit is belangrijk in verband met zelfontbrandingsgevaar!

Ingrediënten Woca onderhoudspasta
Plantaardige oliecomponenten, isoparaffine, titaandioxide (wit), kobaltvrije siccatieven.
Verbruik: 400 ml voor 60-80 m2.

Ter bescherming voor het milieu dient u deze stof en verpakking naar het verzamelpunt voor bijzonder of gevaarlijk afval te brengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *