Woca Vlekkenverwijderaar, het perfecte oplosmiddel voor vlekken

Woca Vlekkenverwijderaar
Woca Vlekkenverwijderaar

Woca vlekkenverwijderaar is een perfect oplosmiddel voor vlekken zoals vet, koffie en thee. De vlekkenverwijderaar mag worden gebruikt op zowel onbehandelde als behandelde houten oppervlakken.

Deze vlekkenverwijderaar is gemaakt op basis van zeep. Het is ontwikkeld voor gebruik binnenshuis. De vlekkenverwijderaar wordt gebruikt om vlekken te verwijderen uit geoliede houten oppervlaktes.

Benodigde gereedschappen
Woca Vlekkenverwijderaar wordt toegepast met de volgende gereedschappen: een polijstblokje of scrubbieset, pluisvrije katoenen doeken. Gebruikte gereedschap na gebruik reinigen in water.

De toepassing van Woca Vlekkenverwijderaar
Voordat u de Woca vlekkenverwijderaar toepast, wordt er geadviseerd om het uit te testen op een niet zichtbare plaats op de vloer. Dit kunt u doen om er zeker van te zijn dat het product geen ongewenste reacties veroorzaakt.

1. De Woca vlekkenverwijderaar rechtstreeks uit de spuitbus gelijkmatig op de vlek verstuiven.

2 Laat vervolgens de Woca vlekkenverwijderaar tien à twintig minuten inwerken om de vlekken op te lossen. Daarna lichtjes schrobben met een handpad/ scrubbie-set tot de vlek opgelost is.

3 Nawrijven met een in lauw water uitgewrongen doek.

4 De oorspronkelijke oppervlaktebehandeling kan worden toegepast wanneer de vloer volledig droog is, bijvoorbeeld olie of lak om de oppervlaktebescherming te herstellen.

5 Herhaal de behandeling indien u dit nodig vindt.

Verpakking Woca vlekkenverwijderaar: 250 ml (spuitbuis)
Verbruik: is niet meetbaar

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *